Politika privatnosti

Ova deklaracija sadrži politiku privatnosti bosnamarket.com (Bilisim d.o.o.). Kada posjetite stranicu Bosnamarket.com prihvatate dole navedene uslove i pravila.

Kada se učlanite na Bosnamarket.com kasnije če tražiti neke vaše privatne informacije. Zaštita vaših privatnih informacija i njihovo sakrivanje kao ekipa Bosnamarket.com prvi nam je prioritet. Zbog ovoga informacije koje smo dali kao što je naglašeno u članskom ugovoru po određenim pravilima i mimo određenih ciljeva neće se koristiti i djeliti sa trečim licima.

Određivanje problema u sistemu i rješenja tih problema na najbrži mogući način , Bosnamarket.com, kada je potrebno odredi IP adrese korisnika i koristi ih. IP adrese, korisnike generalno identificirati i široke demografske informacije skuplja.
Obrazci za prijavu u sistemu, obrazci za naruđbu, ankete i takmičenja, kontaktne informacije (vaše ime, prezime, email adresa, vaš telefonski broj i poštanska adresa) i demografske informacije (vaše godište i nivo vaših primanja) može se tražiti od vas. Obrazci za kupovinu osim toga vaše mail informacije (broj kreditne kartice) može se zahtjevati od vas. Lične informacije o kojima smo gore pričali, primanje vaših naruđbi, ponuda naših proizvoda i usluga, ostvarenje plačanja, vaše naruđbe, sa vama se čuti u svrhu marketinga proizvoda i usluga, ažuriranje vaših podataka upravljanje vašim članstvom, predložiti vam proizvode i usluge koje vas zanimaju i tehnika trečih lica, logistika i druge slične funkcije koristi se u svrhu da ispunimo naše ciljeve.

Kada postanete član Bosnamarket.com ako ne želite suprotno sedmično če se slati obavještajni mailovi. Ako želite možete promjeniti ove mailove, možete ih ukinuti i možete ih ponovo primati. Sadržaj ovih mailova, sadrži informacija o proizvodu ili proizvodima koje ste kupili, sadrži proizvode za koje mislimo davas interesuju, može sadržati reklame trečih lica i može imati sličan sadržaj. Demografske informacije, koristimo da bi prilagodili stranicu interesovanjima korisnika. Ove informacije, da bismo reklame dali ciljanoj grupi djelimo informacije onima koji daju reklame. U ovim informacijama nema ličnih podataka, samo pokazuje grupne sklonosti i koristi se za segmentaciju. Kada god želite možete ukinuti dnevni, sedmični e-mail u donjem djelu maila nalazi se “E-bülten listemizden çıkmak için lütfen tıklayınız” njega kada kliknete niste više pretplačeni na bilten.

Finansijski podatci koji se skupljaju se koriste da vam se za kupovinu proizvoda i usluge da račun. Kada kupujete na našoj stranici vaše finansijske informacije, da bi se sotvarila transakcija potrebna treča lica (banke, firme sa kreditnim karticama itd.) prihvatate da se njima daju informacije. Informacije koje se djele broj kreditne kartice, datum isteka, uključujući i CVV2 sadrži sve finansijske podatke.Sve informacije o kreditnoj kartici i lični podatci standard internet sigurnosti SSL secure sistem šifrira sa 128 bita. Sa ovim kada se nalazite na internetu sprečava se da druge osobe i institucije dođu do vaših informacija. Našom politikom privatnosti možete nas pitati ili predložiti u komunikacijskoj sekciji sa e-mailom.

Ako želite prekinuti članstvo na Bosnamarket.com pošaljite mail na info@bosnamarket.com ili na Bosnamarket.com na kontakt stranici možete zahtjevati na komunikacijskom obrazcu možete poslati zahtjev i izčlaniti se.